kolmapäev, 30. aprill 2008

Taas Yangon - Myanmar

Vihma sajab juba pikemat aega. Kohale jõudes sai tehtud väike uinak lootuses et vihm jääb järgi aga ei midagi. Ajasime siis kilekad selga ja läksime linna peale kohalike vaatamisväärsustega tutvuma. Sai külastatud Swedagon Paya-t e. pagodat e. templit. Üks kõige kuulsam selles linnas. Tagasi tulles sai võetud turult veidi puuvilju hotelli kaasa, päris hea. Vihma aga ei andnud ikka järgi. Tagatipuks olime taas hotellis ilma elektrita. Tegime siis veel ühe uinaku ja läksime välja.







Sõitsime õhupalliga üle templi :):):):) kes tahab see usub.




Ja nagu näha on sellel templil ka oma õllepruulimiskoda :):)





Kohalik suurim turg.

Suurem osa kohti on siiski varustatud juba statsionaarsete generaatoritega selleks puhuks. Jäi küll täpsustamata aga tundus et elekter oligi ära ülepäeviti. Lõpuks jõudsime välja ühte klubisse, teenindajad jooksid ette ja taha. Tellisime siis kannuga õlut ja isegi see valati meie eest klaasi, kui kolmandik oli vaevalt joodud täitus klaas iseenesest. :)
Laval toimus ka mingi kohalike naiste moeetendus ja laulumaraton. Pilti teha ei lubatud, sellegipoolest sai paar kaadrit kätte. Sellest oleks tegelikult tahtnud filmi lausa teha sest see oli vaatamist väärt. Need eriti tõsiste nägudega naised kes demosid mingeid riietusi olid vaid ära õppinud paar sammu et laval jalutada ja see nägi tõsiselt kentsakas välja, nagu 3 aastased, ei mingit kindlust ega naeratust näol. Ilmselt on alles alustatud selle majandusharuga siin riigis. Ja neid esinejaid muudkui toodi juurde ja viidi ära autode kaupa, kümmekond korraga autos. Jõudsime ära vaadata 4 autotäit naisi. :)

Ja lauljad olid laval ca 10-kesi korraga, igaüks laulis jupikese ning andis siis mikri edasi järgmisele. Vahest laulis 1 ka terve laulu korraga.
Lahe oli veel see et publik sai premeerida nn modelle ja ka lauljaid sellega et palusid väljavalitule kaela riputada värvilisi linte, umbes nagu meil riputatakse kuusele jõulude ajal. Ilmselt pidi selle eest ka maksma. Enamasti said üksikud esinejad 1-2 linti korraga kaela kuid ühel lauljal õnnestus ka ühel korral saada kõik lindid mis saalis leidus ja seda polnud mitte vähe, kolmandik mahtus kaela ja ülejäänud pandi lihtsalt laulja kõrvale maha. Lisaks toodi veel lillekorve ja kõva aplaus. Päris kentsakas nägi see asi välja.
Kelnerid ja turvamehed olid peamised kaasaelajad kes üritasid seda suht elutut showd koguaeg plaksutamisega tulutult elavdada. Igatahes personali oli kokku kordades rohkem kui külastajaid.

Aga jah hommikul läheb lennuk tagasi Bangkokki, tuleb seal veel 1 ööpäev veeta.

Kommentaare ei ole: