kolmapäev, 16. aprill 2008

Jällegi Hanois - Vietnam

Rongisõit läks lõbusalt, sest üks tips kes oli Saigonist Hanoisse teel olnud juba teist ööpäeva sügeles meiega rääkima – nagu ta ise ütles et kogus tükk aega julgust ja tuli meiega rääkima.

Päevaplaanis õieti midagi polnudki, väike siesta peale sööki ja siis ajaloomuuseumi külastus.

Õhtul saime kokku veel Duan-ga kelle juures käisime kodus et teha oma piltidest koopia plaadile:) Vastuvõtt oli lahke, Duan-i vanemad pakkusid kohe ka õlut ja riisiviina.
Peale seda sai veel mööda baare kolistatud, ei teagi mis kell magama sai.Hommikul oli kokku lepitud et saame kõigi oma vietnami sõpradega kokku ja läheme lõunale.




Lõpuks 12 paiku saimegi kokku. Meid viidi kuhugi kohalike restorani, tegime ise kevadrulle ja muidugi Hung vana koeraliha fänn organiseeris meile kõrvalrestoranist kohe ka koeraliha lauale:)





Edasi viis Hung meid kuhugi sõprade juurde kohvi jooma kus kogunes hulgim tytrikuid ja siis mindi koos karaokebaari. See kujutas endast maja mitmete tubadega kus igas toas istus rahvas, jõi õlut ja laulis karaoket.








Lõpuks jäime ootama oma öist lendu Filipiinidele. Väss oli peal ja tuba enam polnud, nii me siis konutasime siin ja seal kuni lõpuks lennujaama kärutasime.See Hanoi lennujaam on siiani küll olnud üks mõttetumaid lennujaamu üldse, mitte essugi ei saanud aru kus või mis ja mingit infopunkti kah polnud. Samuti hilines meie lend mingi paar tundi, nii et sai öösel magada lennujaama metallpinkidel.

Kommentaare ei ole: