esmaspäev, 24. märts 2008

Tagasi Phnom Penh-s - Combodia

Võtsime takso ja olime mõne tunni pärast tagasi pealinnas. Taksojuhid on siin ikka hullud – ei oska rohkem sellist jama kommenteerida – vastassuunad ja piip-piip koguaegJ Väsinud ja pesemata ja näljastena tegime samas peatuskohas peale dussi söögid ja joogid ja siga hea oli olla.Viimase pühapäeva Cambodias plaanisime veeta niisama hängides ja shopates, nii ka läks.


Teine plaan oli meie kaaslastel minna mustale turule ja ehk õnnestub leida sealt pihtapandud fotokas. Ja leidimegi sellised fotokad turult ja õnnestus ka leida sarnaste kriimude ja mõradega fotokas aga nüüdseni on veel teadmata kas see on ikka seesama, kuigi tõenäosus leida samade kriimudega asi on ikka üsna väike.
Igatahes väikese kauplemisega sai suht odava hinnaga see fotokas sealt tagasi ostetud. Sai tehtud ka kõvasti sisseoste, näiteks prillid mis mul motika sõidu ajal peast lendasid, aga leida ei õnnestunud ja Andril läksid eelmised niisama katki, siis veel leidsin pisikese seljakoti nagu olin otsinud ja veel nipet näpet.


Preagu siin järve peal hõljudes sai võetud üks suur kann õlut, näis kuis see õhtu läheb
Õhtul saatsid meie kaasvõitlejad fotoka numbrid kodustele kontrollimiseks ja sealt ime oh ime tuli vastus et ongi seesama fotokas.
Hommikul on plaan pass ära tuua ja siis edasi minema siit maalt. Bussipiletidki ostetud juba.Koduseks hakkas muutuma see ühest küljest rikas ja teisest küljest ülimalt vaene riik.

Kommentaare ei ole: