pühapäev, 16. märts 2008

Siem Reap - Cambodia

Ja kõik hirmud said piiri ületades peaaegu ka teoks kuid koos saime väikeste kahjudega ikkagi sihtkohta 140 km piirist mööda tõsiselt auklikke teid pidi kell 1 öösel. Kuulujutud käivad et teid ei tehta sellel suurima turistiliiklusega lõigul korda sellepärast et keegi tundmatu lennufirma maksab selle eest et need nii jääks. Öösel saabudes polnud väga võimalik majutust otsida, võtsime esimese raamatusmainitud koha, mille hommikul kohe parema ja korralikuma vastu vahetasime. Hommikul läksime koos hispaanlastega neid maailmakuulsaid Ankor Wat-i templeid uurima.











Nii palju pole ammu vedelikke tarbinud kui tänasel päeval ja noh higi jooksis kogu aeg. Aga väga lahe oli. Homme plaanis kell 5 minna päikesetõusu vaatama nendes templites.

Kuna olin öösel kella 1-ni sedasama blogi üles pannud siis oli ärkamine enne 5-t paras pain ikka. Aga üles me saime ja kuigi kokkulepitud tuk-tuki vend ei ilmunud jõudsime õigeks ajaks kohale teise kahe tuk-tukiga. Said nii mõnedki kaadrid tehtud päikesetõusust.





Tagasi jõudsime kell 3, olles teel väikse eine vaid võtnud. Sõime kõhud täis, võtsime mõned õlled ja koksid ning seejärel väike siesta time. Õhtul pidasime edasisi plaane väikese rummiga. 1 paar hispaanlastest lendavad homme hommikul ära, nende puhkus on selleks korraks läbi. Teise paariga saab vist veel mõnda aega koos ringi mütata, sest nende plaan paistab sama olevat. Nad tahavad ka peale Cambodiat ette võtta Vietnami ja seejärel on neil kolada 1-1,5 kuud Indias. Täna on juba 17-s, plaan kolida pealinna Phnom Penh-i päeva jooksul.

Kommentaare ei ole: