reede, 21. märts 2008

Kampot - Cambodia

Siin hakkas nalja saama, esiteks lubati tasuta internetti mida muidugi ei saanud – kuna polnud arvuteidki, siis nagu selgus mäkke saab aga jah ainult tuuriga, jne.
Samal ajal sattus sinna ka mitmeid teisi rändureid sama eesmärgiga – ka nemad olid petta saanud. Nö pisiasjad aga siiski, et algus näidati, et on katuse terassiga baar mida ei olnud jne. Kolasime siis linnas ringi ja plaanivabalt magama – vaatame hommikul mis saab.

Hommikul võtsime plaaniks et rendime motikad ja proovime ikkagi omal käel mäkke minna kui võimalik. Motikad saime hotelli nimel vaevata – isegi rendilepingut ei pidanud tegema rääkimata passide olemasolu vajadusest. Mäkke meid siiski ei lastud – tee mäkke olevat remondis ja ei lubata omalkäel sinna sõita ainult tuuriga. Mis siis ikka, rallisime niisama mööda metsi ja randa ringi ja lõpuks külastasime ka Kep-i linna. Seal sai söödud nii mõnedki krabid.



Kui hakkasime tagasi minema oli Andril katki läinud siduritross, seega võtsime suuna tagasi, et kaubelda odavam päevahind ja liikuda tagasi õhtuks pealinna. Kauplemine läks suht teravaks aga noh sellega see meie probleemiderohke linna visiit lõppes.



Ja nagu pildidlt näha sõidavad siinsed motikad coca cola pealt.

Kommentaare ei ole: